Yenilikçi bankacılığın

. yılı

Türk bankacılık sektörünün genç ve dinamik oyuncularından biri olarak, "Anlarız hızla, çözeriz hızla" yaklaşımımız ve "Müşterinin ayağına giden banka anlayışımız" çerçevesinde, Fiba Grubu bünyesindeki 10. yılımızı gururla kutluyoruz. Teknolojiyi tüm iş yapış şekillerimizin merkezine koyarak sektörümüzü ve müşterilerimizi gelecek 10 yıllarda da farklı ürün ve hizmetlerle tanıştırmaya devam edeceğiz.

Anlarız hızla, çözeriz hızla

Hızlı, kaliteli ve beklentilerin üzerinde bankacılık hizmetleri verebilmemizin temelinde müşterilerimizi iyi anlayabilme kabiliyetimiz var. Farklı hedef kitlelere ait ihtiyaçları iyi biliyor, buna uygun çözümler sunuyoruz.

Teknoloji tüm iş yapış süreçlerimizin merkezinde

Teknoloji dünyasındaki “Büyük Veri” merkezli dönüşüm sürecini yakından takip ediyor, iş süreçlerini kolaylaştırıp hızlandırıyoruz. Dijital yenilikleri geleceğin bankacılığına dönüştürüyoruz.

Farklı ürün ve hizmetlerle gelen finansal başarı

2020 yılının zorluklarından bahsetmeye gerek bile yok. Bu zorlu koşullara rağmen, teknolojiye yaptığımız yatırımlarla ve doğru stratejilerle başarılı olduk, performansımızı rakamlara yansıtmayı başardık.

Genç, dinamik ve yenilikçi bir banka

Türk bankacılık sektörünün ilklerle anılan, ekibi ve ruhu genç, dinamik oyuncularından biriyiz. Bankacılıkta nerede bir yenilik görürseniz biz oradayız.

Müşterilerimiz neredeyse ürün ve hizmetlerimiz orada

Hayat çok değişti, artık hizmet sınır tanımıyor. Biz de müşterilerimiz neredeyse orada olalım dedik ve güçlü iş ortaklıkları kurduk. Hayatın farklı alanlarında Fibabanka ayrıcalıklarını görebilirsiniz.

Tabana yaygın bankacılık anlayışı

Müşteri profilleri değişirken biz her yaştan ve farklı segmentlerde bulunan müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını tanıyor, buna uygun özel ürün ve hizmetler sunarak hayatlarını kolaylaştırıyoruz.

Ar-Ge ve inovasyon yatırımlarıyla hep önde

Dünya dijitalleşip değişirken, bu değişime canla başla çalışan Ar-Ge çalışanlarımızın projeleriyle adapte oluyoruz. Bankamızı geleceğe taşıyacak inovatif fikirler ürün ve hizmetlere dönüşüyor.

Kuralları koyan çalışanlar

Çalışanlarımız fırsatları görür, teknolojiyi kullanarak oyunun kurallarını değiştirir. Çözüm odaklıdır. Sınırları zorlar ve fark yaratır. Değişime ve yeni fikirlere açıktır. Kısaca kuralları çalışanlarımız koyar!

İş ortaklarıyla güçlü ilişkiler

Farklı sektörlerdeki iş ortaklıklarıyla güçlü bir tüketici ekosistemi oluşturduk. Her geçen gün etki alanımızı genişletmeye devam ediyoruz.

Paydaşlar hep başrolde

Çalışanlarımız, müşterilerimiz, iş ortaklarımız… Hepimiz büyük bir aileyiz. Herkesin başarılarımızda önemli payı var. Başarılarımıza yenilerini katmaya tüm paydaşlarımızla birlikte devam ediyoruz.