Fibabanka hayatın neresinde?

Telefonun olduğu her yerde 1

Tüm bankacılık ürün ve hizmetlerimizle müşterilerimize bir telefon kadar yakınız.

İnternetin olduğu her yerde 2

Müşterilerimiz nerede olursa olsun Fibabanka Mobil uygulamamız 7/24 açık. İster parkta, ister işte, ister maçın devre arasında, yani ihtiyaç olduğunda biz de oradayız.

Teknoloji mağazasında 3

Teknolojiye ulaşmak daha önce hiç bu kadar avantajlı olmamıştı! Teknoloji alışverişlerinde faizsiz, masrafsız, kredi kartsız alışveriş imkanı sunuyoruz.

Perakende dünyasında 4

Türkiye’nin öncü perakende markalarının mağazalarında Fibabanka ayrıcalığı ile anında Alışveriş Kredisi fırsatı müşterilerimizi bekliyor!

Hastane ve okullarda 5

Hem sağlık hem de okul ihtiyaçlarında da müşterilerimizin yanındayız.

E-alışverişte 6

Elektronikten tekstile, mutfak gereçlerinden el sanatlarına kadar farklı ihtiyaç ve zevklere hitap eden milyonlarca ürünün satıldığı online platformlarda müşterilerimizleyiz.

Gıda alışverişinde 7

Gıda alışverişleri gündelik yaşamın vazgeçilmez parçası. Alışveriş Kredisi ile gıda alışverişlerine farklı avantaj ve kolaylıklar getiriyoruz.

Sofra dünyasında 8

Sofra ve mutfak ürünlerinizi yenilemek hiç bu kadar hızlı ve kolay olmamıştı. Fibabanka olarak, bu fırsatı müşterilerimize sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Benzin istasyonlarında 9

Biz müşterilerimizi yolda da yalnız bırakmıyoruz. Türkiye’nin en yaygın benzin istasyonu ağına sahip markalarıyla iş birliği yapıyor, müşterilerimize özel avantajlar sunuyoruz.

Yatırım işlemlerinde 10

Fibabanka olarak, müşterilerimiz yatırım yaparken de tüm avantajlarımızla yanlarındayız.
Bankacılıkta ezber bozan 10 farka devam etmek için tıklayın